Overlast van spinnen?
Een anti-spin behandeling is de oplossing!

ANTI-SPIN BEHANDELING

Een anti-spin behandeling is een zeer geschikte manier om uw bedrijfspand of woning (preventief) te ontdoen van spinnen. Kenmerkend voor deze overlast is dat deze moeilijk te verwijderen zijn. Na de anti-spin behandeling te hebben verricht, zijn de behandelde oppervlakten en elementen beschermt. De vuil afstotende laag die wij aanbrengen maakt het voor de spin onmogelijk om nog spinnenwebben te bouwen. Onze anti-spin behandeling voldoet aan de toegestane eisen van wet en regelgeving, Bovendien is onze behandeling milieuvriendelijk en veilig voor mens en dier.

Wanneer is het beste moment voor een anti-spin behandeling?

Een goed moment om preventief een anti-spin behandeling te verrichten is de periode voor het beginnen van het spinnenseizoen. Dit is in het voorjaar in april en mei. In het najaar is dat oktober en november. Door veranderingen in het klimaat is het mogelijk dat deze momenten opschuiven. Uw bedrijfspand of winkel is met een anti-spinnenbehandeling spin en web vrij, afhankelijk van weersinvloeden gedurende het seizoen.

Aanvullende dienstverlening

Naast een anti-spinnenweb behandeling kunt u bij ons ook terecht voor schoonmaak van uw bedrijfspand of winkel. Ook kunt u onze glazenwassers inhuren voor glasbewassing en gevelreiniging.

Offerte aanvragen

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag   : 7.00 - 17.00
Buiten kantoortijden  :
op aanvraag
   
TOP