Uw ramen zijn onze zorg!
Beschikbaar  voor bedrijven

GLAZENWASSEN

Op zoek naar een goede glazenwassersbedrijf voor glasbewassing in Amsterdam en omstreken? Wij begrijpen dat door het grote aanbod glazenwassers u moeilijk een keuze kunt maken. Het goede nieuws is dat u voor een juiste en schone glasbewassing niet verder hoeft te zoeken. ACS is het vertrouwde adres voor schoonmaak en glasbewassing bij bedrijven en particulieren in en rond Amsterdam. Het goed reinigen van ramen en kozijnen is voor ons een vanzelfsprekendheid. Wij hebben net als u een hekel aan vuiligheid en combineren daarom schoonmaakdiensten en glasbewassing in diverse pakketten tegen ouderwets aantrekkelijke tarieven. Wij streven er naar bij u het ultieme WOW-effect te bereiken.

Werkwijze glasbewassing

Glasbewassing wordt bij ons gedaan traditioneel met de hand en met behulp van ladders, maar ook met de inzet van meer moderne hulpmiddelen en gereedschappen voor de minder makkelijk bereikbare plekken. Zo gebruiken wij een telewash-systeem bij glasbewassing voor de hoger gelegen ramen. Voor de moeilijk bereikbare ramen zetten wij hoogwerkers in of maken gebruik van voorzieningen die in of rond uw bedrijfspand aanwezig zijn zoals gondel en gevellift.

Aanvullende dienstverlening

Naast het inhuren van glazenwassers kunt u bij ACS ook terecht voor een aantal aanvullende diensten. Zo kunnen wij ook de reiniging van uw gevel verzorgen, de reiniging van dakgoten en het verrichten van anti-spin behandeling.

Periodiek of eenmalig

Onze diensten kunt eenmalig of periodiek afnemen, geheel afhankelijk van uw behoefte of budget. De glazenwassers van ACS komen graag uw ramen reinigen op afroep of op contractbasis.

Offerte aanvragen

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag   : 7.00 - 17.00
Buiten kantoortijden  :
op aanvraag
   
TOP