Uw woning of bedrijf ontruimen?
Wij ontruimen voor bedrijven en particulieren

WONING EN BEDRIJFSONTRUIMING

Gaat u verhuizen met uw bedrijf of bent u aan het verbouwen? Denk dan aan ACS, want wij nemen de zorg van een ontruiming van uw bedrijfspand uit handen. Veelal dient een bedrijfspand volgens de huurovereenkomst schoon opgeleverd te worden. Ook kan het zijn dat wegens verbouwing uw pand tijdelijk leeg moet zijn. Omdat elke ontruiming van een bedrijfspand anders is, betekent dit altijd een stuk maatwerk. Voorafgaand aan de meer complexe ontruiming kunnen wij, indien gewenst, de specifieke situatie doornemen en u een plan van aanpak presenteren. Voor ons maakt het soort bedrijf niet uit, wij kunnen ieder type bedrijfsontruiming uitvoeren. Ook doen wij discreet en respectvol ontruiming van woningen. Wij bieden onze diensten aan VVE's, woningbouwverenigingen en makelaars etc.

Werkwijze bedrijfsontruiming

Op basis van vooroverleg worden tijdens de bedrijfsontruiming alle bruikbare inventaris en goederen gescheiden van zaken die afgevoerd moeten naar een Gemeentelijk afval punt.. Alles wat bewaard moet worden brengen we voor u veilig naar de opslag.

Aanvullende dienstverlening

Naast woning en bedrijfspand ontruiming kunt u bij ACS ook terecht voor een aantal aanvullende diensten. Zo kunt u bij ons ook terecht voor schoonmaakdiensten en glasbewassing en gerelateerde zaken zoals anti-spinbehandeling en gevelreiniging.

Offerte aanvragen

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag   : 7.00 - 17.00
Buiten kantoortijden  :
op aanvraag
   
TOP