Schoonmakers inhuren?
Kies voor de schoonmakers van ACS!

SCHOONMAAK

Als Amsterdams schoonmaakbedrijf is ACS actief binnen heel provincie Noord-Holland. Wij doen schoonmaak van grote en kleine kantoren, bedrijfspanden en winkels. Met name bedrijven en instellingen in het MKB huren onze schoonmakers in.

Goed schoonmaken is voor ons een vanzelfsprekendheid. Wij hebben net als u een hekel aan vuil en combineren daarom schoonmaakdiensten en glazenbewassing in diverse pakketten tegen ouderwets aantrekkelijke tarieven.

Werkwijze schoonmaken

Naast reguliere schoonmaak heeft ACS ook veel ervaring in het goed schoonhouden van kantoorruimtes. Uiteraard behoren onder de schoonmaakwerkzaamheden het schoonhouden van bureaus, vloeren, sanitair en vergader- en wachtruimtes, gangen en entrees. Alles om uw personeel een schone en fijne werkplek te bieden. Dit zal de productiviteit van uw medewerkers ten goede komen.

Onze schoonmaakdiensten

ACS kunt u ook inzetten voor overige schoonmaakdiensten zoals glasbewassing, dakgootreiniging, anti-spin behandeling en ook gevelreiniging. Uiteraard maken wij nog veel meer schoon, neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

Periodiek of eenmalige inhuur

Onze diensten kunt eenmalig of periodiek afnemen, geheel afhankelijk van uw behoefte of budget. De schoonmakers van ACS komen graag bij uw schoonmaken op afroep of indien gewenst op basis van contract.

Offerte aanvragen

Services

Monday to Friday : 7.00 - 17.00
Outside office hours :
op aanvraag
TOP