Professionele zonnepaneel bewassing

Geschikt voor bedrijven en particulieren

ZONNEPANELEN REINIGEN

Op zoek naar een specialist voor zonnepanelen bewassing in Amsterdam en omstreken? Dat is heel verstandig want met het reinigen van uw zonnepanelen neemt de levensduur en rendement hiervan sterk toe. Vuil, algen en mos zorgen er namelijk voor dat uw zonnepanelen minder energie produceren en veroorzaken vaak lekkage.

Werkwijze zonnepanelen reiniging

ACS zonnepaneel reiniging is mogelijk voor zowel bedrijven in het MKB alsmede particulieren. Onze mensen reinigen uw zonnepanelen met telescopische stelen die voorzien zijn van zachte borstels. Hierbij maken wij gebruik van osmose water en hiervoor geschikt reinigingsmiddel. Hierdoor ben u verzekerd van vlekvrije en zeer schone zonnepanelen.

Aanvullende dienstverlening

U kunt ACS ook inhuren voor het laten wassen van uw ramen, schoonmaak werkzaamheden en gevelreiniging, Daarnaast zijn wij ook thuis in anti-spin behandeling.

Periodiek of eenmalig

Onze diensten kunt eenmalig of periodiek afnemen, geheel afhankelijk van uw behoefte of budget. Wij van ACS komen graag uw zonnepanelen reinigen op afroep of indien gewenst op basis van een interessant contract.

Offerte aanvragen

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag   : 7.00 - 17.00
Buiten kantoortijden  :
op aanvraag
   
TOP